consultatie ortopedie Bucuresti

Instagram

@dr.ahmadalqadi

Facebook

Dr. Ahmad Alqadi - Chirurg Ortoped

Telefon

+40 723 307 307

Servicii

Acestea sunt serviciile pe care le oferim:

Artroscopie de genunchi

Artroscopia de genunchi se efectueaza atunci cand avem o leziune sau ruptura de menisc de gradul 3 si 4, in sindromul de plica sinoviala si multe alte afectiuni ale genunchiului. Fiind o metoda minim invaziva ce trateaza diferite probleme articulare ale genunchiului folosind numai 2 incizii mici. Astfel se scurteaza timpul de recuperare, iar durerea si redoarea articulara scad si va puteti intoarce mai repede la activitatile preferate.  Simplu, usor si rapid alaturi de Domnul Doctor ALQADI AHMAD!

consultatie ortopedie Bucuresti

Reconstructia Ligamentara (Ligamentoplastia)

Reconstructia ligamentara (ligamentoplastia) de ligament incrucisat anterior si ligamentele colaterale ale genunchiului. Reconstructie artroscopica minim-invaziva cu autogrefa (grefa recoltata de la pacient) Hamstrings, Cvadricipitala si BTB (grefa din tenonul Patelar).

Operatie ligament incrucisat Bucuresti

Tratamentul fracturilor membrului superior si inferior

Prin fractura se intelege o discontinuitate la nivelul osului. Un os poate fi complet rupt sau partial fracturat in mai multe moduri: oblic, pe lungime, in mai multe fragmente, etc. Fracturile  apar din cauza unei traume (o cazatura, un accident rutier, in timpul unui joc dur de fotbal,etc).

consultatie ortopedie Bucuresti

Artroscopie de glezna

Artroscopie de glezna – este o metoda revolutionara in tratamentul afectiunilor articulatiei gleznei. Cu ajutorul unor instrumente speciale se acceseaza spatiul articular prin incizii minine. Astfel se pot trata numeroase probleme ale gleznei, de la artroza la rupturi de ligamente sau cartilaj, sechele dupa entorse, infectii si sindroame dureroase de cauza necunoscuta.

consultatie ortopedie Bucuresti

Artroscopie de umar

Artroscopie de umăr – este o procedură chirurgicală minim-invazivă care permite diagnosticul și tratamentul leziunilor intraarticulare, ce presupune o durată de spitalizare de aproximativ o zi și o recuperare mult redusă față de intervențiile clasice. 

consultatie ortopedie Bucuresti

Artroplastia (Proteza) de sold si genunchi

Proteza de sold sau proteza de genunchi ,(Artroplastie de sold sau artroplastie de genunchi), este recomandata in cazurile avansate de artroza unde celelalte metode de tratanment nu au fost eficente.

consultatie ortopedie Bucuresti

Operatii de monturi si alte deformitati ale piciorului

Operatii de monturi si alte deformitati ale piciorului mai usoara ca niciodata folosind metode noi , minim invazive , dureri minime si fara imbobilizarea gipsata post-operator, Simplu, usor si Rapid alaturi de Domnul  Doctor. AHMAD ALQADI

consultatie ortopedie Bucuresti

Infiltratii intraarticulare si periarticulare

Infiltratii intra si periarticulare cu diferite substante in articulatia genunchiului, soldului , umarului, gleznei si cotului.

consultatie ortopedie Bucuresti
Program lucru

Faceți o programare

Disponibilitate:

Luni - Vineri
Programează-te acum